Interakce vlhčicího roztoku s ofsetovými UV barvami - Bilíčková, Judita (Univerzita Pardubice, 2003)
Vliv složek vlhčicího roztoku na průběh fotopolymerace pojiva UV barev (laků), vliv emulgace vlhčicího roztoku na reologické vlastnosti a vytvrzovací charakteristiky UV barev (laků).
Interactions of damping solution with offset inks
Keywords: barvy; UV vytvrzování; radikálová polymerace; biocidy; tenzidy; alkoholy; vlhčicí roztoky; emulgace; reologie