Analýza hospodaření VÚOS, a.s. Pardubice - Ryšavá, Marcela (Univerzita Pardubice, 1996)
Tématem práce je analýza hospodaření Výzkumného ústavu organických syntéz, a.s. za období 1993-1995. Jako srovnávací základna byla zvolena a.s. Synpo Pardubice. Práce analyzuje vývoj majetkové a kapitálové struktury společností několika metodami. Jsou shrnuty výsledky práce a naznačeny možné směry dalšího vývoje.
Analysis of economical management in VÚOS, joint-stock company Pardubice
Keywords: analýza hospodaření; Finanční analýza; VÚOS Rybitví; SYNPO Pardubice