Určení bonity a benchmarking podniku VaK Karlovy Vary, a. s. - Dušková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá zjištěním postavení podniku Vodárny a kanalizace Karlovy Vary, a. s. ve skupině ONDEO na českém trhu v odvětví "výroba a úprava vody, odkanalizování a čištění odpadních vod" a doporučením pro případné zlepšení hospodaření firmy.
Evaluation financial standing and benchmarking of company VaK Karlovy Vary, a. s.
Keywords: benchmarking; bonita; vodní hospodářství; vodárny; kanalizace; Karlovy Vary