Rozbor hospodaření firmy - Vladyková, Simona (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se věnuje rozboru hospodaření firmy, která je jednou z nejvýznamnějších ve výrobě dýh a sesazenek v České republice.
Keywords: hospodaření firmy; ekonomická analýza; Finanční analýza