Role samosprávy města při prosazování principů trvalé udržitelnosti - Pekárek, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá otázkou trvale udržitelného rozvoje v oblasti cestovního ruchu ve městě Pardubice. Cílem práce je uvést doporučení a návrhy na zlepšení úrovně cestovního ruchu.
The role of the self-administration of the town during enforcement of the principles of the permanent sustainable growth
Keywords: sustainable growth; local authority; Local Agenda 21; Tourism; trvale udržitelný rozvoj; samospráva; Místní Agenda 21; Cestovní ruch