Studium pyrochlorových sloučenin pomocí termické analýzy - Hablovičová Blanka; Šulcová Petra (Univerzita Pardubice, 2015)
Sloučenina Er2Ce2O7±δ na bázi pyrochlorů byla připravena dvěma způsoby. Byly změřeny barevné vlastnosti a u reakčních směsí byla provedena termická analýza s cílem studovat probíhající děje v závislosti na teplotě.
Study of Pyrochlore Compounds by Thermal Analysis
Keywords: Termická analýza; pyrochlor; Er2O3; Thermal Analysis; Pyrochlore; Er2O3