Rezistence k infekci virem HIV - Královská, Lucie (Univerzita Pardubice, 1999)
Autorka se v práci zabývá rezistencí lidského organismu k infekci virem HIV.
Resistance to infection by HIV
Keywords: klinická biochemie; imunodeficience; virus HIV