Kontokorentní úvěry na českém bankovním trhu - Hejna, Marek (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato práce pojednává o úvěrových produktech na českém bankovním trhu se zaměřením na kontokorentní úvěry, porovnáním podmínek pro získání kontokorentního úvěru u vybraných bank a zabývá se úvěrovou analýzou ve vybrané bance. Slouží především pro potřeby vybrané bance pro zefektivnění poskytování kontokorentních úvěrů.
Overdrafts on the Czech Banking Market
Keywords: úvěry; kontokorentní úvěry; banky; český bankovní trh; úvěrová analýza; credits; overdrafts; banks; Czech banking market; credit analysis