Hodnocení efektivnosti investiční akce "Rozšíření hydrogenačních výrob" v a.s. Synthesia - Novotná, Věra (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá hodnocením efektivnosti investičního projektu na konkretním příkladu z podniku Synthesia Semtín, kde se jedná o zavedení hydrogenačních výrob. Je popsán projekt, provedeny kalkulace pro jednotlivé výrobky, konstrukce cash flow a výpočet ukazatelů efektivnosti.
Keywords: Efektivnost; kalkulace; Synthesia Pardubice