Informační systém okruhových závodů - Paclt, Radek (Univerzita Pardubice, 2006)
Tvorba informačního systému okruhových závodů na definovaných požadavcích za pomoci modelování v UML.
Information system of circle races
Keywords: Informační systémy; Modelování; UML; měření času