Řízení zásob v podniku Škoda Auto a.s., závod Kvasiny - Kepertová, Dagmar (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce je zaměřena na způsob řízení zásob v podniku. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy týkající se podnikové logistiky, skladů a skladování, dále jsou popsány způsoby řízení zásob, metody pořizování zásob a druhy zásob. V praktické části se práce zaměřuje na analýzu současného stavu řízení zásob ve firmě Škoda Auto a.s., závod Kvasiny. Na základě zjištěných skutečností jsou navrženy doporučení a řešení na zlepšení současného stavu řízení zásob ve firmě.
Inventory control in company Škoda Auto a.s., Kvasiny plant
Keywords: logistika; řízení zásob; zásoby; JIS; kanban; logistics; conduction the inventory; supplies; kanban