Návrh brand manuálu pro klenotnictví - Palahina, Tetiana (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem brand manuálu pro fiktivní startup klenotnictví. Cílem bylo vytvořit jednotnou a konzistentní vizuální identitu, která efektivně komunikuje hodnoty a filozofii značky. Práce se zaměřuje na faktory ovlivňující vizuální branding, jako jsou logo, barvy, typografie a fotografie, a zahrnuje analýzu konkurenčního prostředí. Výsledkem je návrh brand manuálu a materiálů pro komunikační kanály, který podporuje konzistentní vizuální komunikaci a strategii zaměřenou na zvýšení rozpoznatelnosti a loajality zákazníků.
Designing a brand manual for a jewelry store
Keywords: brand manuál; firemní vizuální identita; faktory brand identity; klenotnictví; logo; grafické prvky; brand manual; corporate visual identity; brand identity factors; jewelry store; logo; graphic elements