Analýza influencer marketingu společnosti Notino na Instagramu - Pešková, Sára (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím influencer marketingu společnosti Notino na platformě Instagram v předvánočním období. Cílem práce bylo posoudit efektivitu těchto kampaní a navrhnout doporučení pro jejich zlepšení. Výzkum byl postaven na kvantitativní metodě a zaměřuje se na účinnost marketingových kampaní a jejich dopad na spotřebitele. Práce rovněž nabízí návrhy na zvýšení efektivity budoucích kampaní.
Analysis of Notino's influencer marketing on Instagram
Keywords: Notino; influencer marketing; influencer; Instagram; sociální sítě; předvánoční období; Notino; influencer marketing; influencer; Instagram; social networks; pre-Christmas period