Optimalizace procesu výroby (montážních linek) - Kolařík, Jan (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce je zaměřena na optimalizaci procesu montážních linek ve firmě Bosch Diesel s.r.o. Jihlava. Obsahuje teoretické seznámení s prvky a postupy moderních systémů řízení výroby a výroby obecně. V další části je popsána aplikace těchto prvků ve firmě Bosch Diesel s.r.o. a jejich používání. V rámci této práce byla navržena optimalizace výrobního procesu ve výše uvedené firmě v oblasti montáže.
Optimization of production process
Keywords: kanban; consumption control; VSM (VSD); BPS; pull system; řízení spotřebou