Project work and its application in teaching english as foreign language - Tvrdíková, Markéta (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá problematikou projektového vyučování a jeho využitím ve výuce anglického jazyka.
Keywords: projektové vyučování; Anglický jazyk