Návrh a implementace webové aplikace pro tvorbu rozpočtů - Issayev, Jovkhar (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce se zaměřuje na návrh a vývoj webové aplikace pro tvorbu rozpočtů. V úvodu práce jsou popsány současné aplikace pro tvorbu rozpočtů. Dále byla provedena analýza požadavků a návrh implementace vlastní webové aplikace. V praktické části byla provedena implementace vlastního řešení pomocí programovacího jazyka Java, frameworku Spring a Vaadin. Docker balíček aplikace byl nasazen na cloudovou platformu Heroku a Doker hub.
Design and implementation of a web application for creating budgets
Keywords: Java; Spring Famework; Vaadin; PaaS; Docker; HTML; CSS; Javascript; Java; Spring Famework; Vaadin; PaaS; Docker; HTML; CSS; Javascript