Kritéria výběru lokality pro investici - Černá, Dita (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce analyzuje problém, který souvisí se změnou výrobního a distribučního centra firmy. Obsahuje návrhy a strategie volby regionů České republiky vhodných pro novou investici a finančních prostředků nutných ke zvýšení kapacity výroby.
Criterions of choice the regions for investment
Keywords: Investice; politika zaměstnanosti; finanční rozhodování; Podpora podnikání; malé a střední podniky