Marketing v přepravě malých zásilek na železnici - Šmerhová, Jarmila (Univerzita Pardubice, 2004)
Anylýza současného stavu přepravy malých zásilek na železnici, strategie a další rozvoj.
Marketing in small cargo traffoc on railways
Keywords: přeprava zboží; marketingová analýza; kurýrní služby; železniční přeprava; malé zásilky