Komparace produktů životního pojištění v ČR - Zykl, Dušan (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorv práci představuje pojišťovací ústavy v Česku a jejich nabídku životního pojištění. Uvádí nejrozšířenější typy životního pojištění a jeho využití při zajištění kapitálu pro starobní důchod.
Comparison of produkts of living insurance in Czech republic
Keywords: pojišťovnictví; Pojišťovny; Životní pojištění; penzijní fondy; pojistné