Design mobilní hry - Tlučhoř, Jan (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem této diplomové práce bylo vytvořit grafickou část 3D mobilní hry s ekologickým motivem. Výstupem je tedy kompletní grafické zpracování hry, které zahrnuje vytváření 3D modelů budov a doplňkových 3D prvků. Nedílnou součástí je také vytváření 2D grafických komponent.
Mobile game design
Keywords: Game design; Windows Phone; Mobilní hra; 3D Grafika; 2D Grafika; XNA; Game design; Windows Phone; Mobile game; 3D Graphics; 2D Graphics; XNA