Logistika při převozu a prodeji stavebních strojů firmy KOMATSU - Hudeček, Jiří (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá problematikou logistiky a logistických procesů ve firmě KOMATSU, která vyrábí stavební stroje. Teoretická část vysvětluje pojem logistika, kde jsou její počátky, seznamuje s funkcemi, cíly a úkoly logistiky. Praktická část popisuje logistický proces ve firmě KOMATSU, od výroby stavebních strojů, přes jejich přepravu, až po předání zákazníkovi. Poslední část obsahuje možné zlepšení a doporučení popsaných logistických procesů.
Logistics of transport and sale of construction machines by company KOMATSU
Keywords: Logistics; construction machines; Transportation; Logistika; stavební stroje; přeprava