Struktura a analýza vývoje místních a ostatních poplatků v Litomyšli - Maláriková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá poplatky v obcích. V první části jsou uvedeny příjmy obce i s poplatky vybíranými obcemi. Další část je zaměřena na charakter místních poplatků v ČR a na jednotlivé místní poplatky. Praktická část se týká zejména vývoje místních poplatků v Litomyšli od roku 2003 do roku 2007. Cílem bakalářské práce je vyhodnocení efektivnosti výběru místních poplatků v Litomyšli ve sledovaném období.
Structure and analysis of development of local and other fees in Litomyšl
Keywords: municipalities; Revenues; fees; obce; příjmy; poplatky; Litomyšl