Software pro GPS sledovací zařízení - Vyskočil, David (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato diplomová práce je zaměřena na návrh a implementaci softwaru pro GPS sledovací zařízení zvané SanDoCar. Software umožňuje sestavení knihy jízd, zobrazení a animaci tras na mapě a online zobrazení aktuální pozice vozidla. V úvodní části je vysvětlena funkce GPS zařízení a existující řešení. Následně jsou popsány nástroje a technologie, jež byly v rámci práce použity. Hlavní část se poté věnuje vývoji a implementaci softwaru.
GPS tracking device software
Keywords: GPS sledovací zařízení; SanDoCar; .NET; C#; knihy jízd; mapy; GPS Tracking Device Software; log books; maps