Vliv CSR na zákazníky vybraných společností působících v módním průmyslu - Klikarová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato diplomové práce se zabývá vlivem společensky odpovědných aktivit na zákazníky firem působících v módním průmyslu. V teoretické části je vymezen samotný koncept společenské odpovědnosti firem a jeho specifika v módním průmyslu. V praktické části jsou představeny firmy Patagonia, Inc. a H & M Hennes & Mauritz AB a jejich aktivity v oblasti společenské odpovědnosti. Vliv CSR na zákazníky těchto firem je pak vyhodnocen na základě dotazníkového šetření.
The impact of CSR on customers of selected companies operating in the fashion industry
Keywords: CSR; módní průmysl; Patagonia Inc.; H & M Hennes & Mauritz AB; CSR; fashion industry; Patagonia Inc.; H & M Hennes & Mauritz AB