Marketingové plánování prodeje ve společnosti ATOS spol. s r.o. - Smejkalová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá marketingovým plánováním prodeje ve stavební a obchodní společnosti ATOS spol. s r.o.. Práce je rozdělena na 2 části teoretickou a analytickou. Teoretická část práce pojednává o tom, co všechno předchází sestavení marketingového plánu, dále se zabývá zbývajícími aktivitami marketingového řízení, a sice realizací a kontrolou, a nakonec pak i řeší co to je marketingové prostředí. Analytická část práce je věnována situační analýze společnosti ATOS spol. s r.o., analýze marketingového plánu této společnosti a především návrhu na změnu plánování prodeje za účelem zvýšení tržeb a tržního podílu společnosti na relevantním trhu.
Marketing plannig of sales in the company ATOS spol. s r.o.
Keywords: Marketingové řízení; marketingové plánování; marketingová situační analýza; marketingové cíle; marketingové strategie; marketingové plány; marketingové prostředí; marketing management; marketing planning; marketing situational analysis; marketing targets; marketing strategies; marketing plans; marketing environment