Možnosti využití podnikatelských center holdingu enteria a.s. - Lustigová, Klára (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá podnikatelskými centry vybrané společnosti. Je věnována způsobu jejich nabytí, současnému využívání a možnostem využití v budoucnu. S možnostmi využití těchto podnikatelských center souvisí hodnocení různých těchto možností s návazností na investice a jejich hodnocení.
Possible use of holding enteria a.s. business centers
Keywords: podnikatelská centra; Náklady; Výnosy; zisk; Investice; business center; Costs; Revenues; profit; Investment