Výsledky dotazníkového šetření absolventů FZS akademického roku 2020/2021 - (:unkn) unknown (Univerzita Pardubice. Fakulta zdravotnických studií, 2022)
Cílem dotazníkového šetření bylo zjistit, jak absolventi bakalářských a navazujících magisterských studijních oborů (prezenčního a kombinovaného studia) Fakulty zdravotnických studií Univerzity Pardubice (dále FZS), obvykle s odstupem jednoho roku od ukončení studia, hodnotí studium na FZS. Zároveň bylo cílem se dozvědět, co dělají po ukončení studia, kde našli uplatnění a zda spolupracují nebo mají zájem o spolupráci s FZS.
realizace v 05/2022
Keywords: dotazníky; sociologický výzkum; Fakulta zdravotnických studií; Univerzita Pardubice; absolventi škol; studium a výuka; hodnocení