Poskytování obchodního úvěru v o.z. Synthesia Pardubice - Gelbičová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci věnuje systému řízení pohledávek v odštěpném závodě Synthesia, s ohledem na preventivní stránku poskytování obchodního úvěru.
Granting a trade credit at the Synthesia works
Keywords: podniky; Synthesia Pardubice; obchodní úvěry; Management; Pohledávky