M-government - Navrátilová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce vysvětluje pojem m-government, popisuje proces elektronizace v ČR a možnosti využití mobilních zařízení pro komunikaci ve veřejné správě. Práce se zaměřuje se na výhody, překážky a využívané technologie pro zavedení m-governmentu. Součástí je i popis vybraných mobilních aplikací používaných na území ČR.
M-government
Keywords: e-government; veřejná správa; m-government; mobilní technologie; aplikace; public administration; mobile technology; applications