Marketingová strategie firmy zabývající se nebezpečnými odpady - Farář, Luboš (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor na základě analýzy SWOT navrhuje firmě podnikající v oblasti likvidace nebezpečných odpadů její marketingovou strategii.
Marketing strategy of the firm oriented on the liquidate of dangerous wastes
Keywords: Marketingová strategie; podniky; nebezpečné odpady; SWOT; služby