Aplikace principů trvale udržitelného rozvoje v praxi obce s rozšířenou působností (na příkladu Městského úřadu Chrudim) - Fišerová, Hana (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá využitím principů trvale udržitelného rozvoje v podmínkách obce s rozšířenou působností se zaměřením na územní plánování a samosprávu.
Application of sustainable development principles in practise of town with extended scope (on example of municipality of Chrudim)
Keywords: Sustainable Development; land-use planning; analytic basis; planning documents; Local Agenda 21; trvale udržitelný rozvoj; územní plánování; analytické podklady; plánovací dokumenty; Místní Agenda 21