Personální plánování a řízení pracovní kariéry v AŽD Praha, s. r. o. - Špala, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se věnuje problematice personálního plánování a řízení pracovní kariéry v podniku AŽD Praha, s. r. o. V teoretické části práce je definováno personální plánování a řízení lidských zdrojů. Jsou zde popsány potřebné kroky k výběru pracovníků a metody jejich vzdělávání. Praktická část představuje společnost AŽD Praha, s. r. o. a je zde provedena analýza personálního plánování a řízení pracovní kariéry a návrh zlepšení stávající situace v podniku.
Personnel planning and management career in AŽD Praha, s. r. o.
Keywords: management; personální řízení; personální plánování; řízení lidských zdrojů; vzdělávání; kariéra; personnel management; personnel planning; human resource management; education; career