Marketingová koncepce vybraného podniku - Čulíková, Alena (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá marketingovou koncepcí vybraného podniku při vstupu na nový trh. Díky marketingovým analýzám a strategiím se určí optimální cesta pro distribuci produktů. Závěr práce završuje marketingový mix pro Českou republiku.
The marketing conception of the selected company
Keywords: Marketing strategy; marketing analyses; Marketing mix; market; marketingové strategie; marketingové analýzy; Marketingový mix; trh