Analýza a návrh změn podmínek pro práci řidiče autobusu městské hromadné dopravy - Příhoda, Petr (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce provede analýzu podmínek, které musí splnit uchazeč o práci řidiče autobusu městské hromadné dopravy. Bude obsahovat analýzu požadavků k získání řidičského oprávnění a profesní způsobilosti. Na základě analýzy předloží práce doporučení a návrhy změn pro zefektivnění výuky a výcviku řidičů autobusů městské hromadné dopravy.
Analysis and proposal of changes to the conditions for the work of an urban public transport bus driver
Keywords: městská hromadná doprava; profesní způsobilost; řidiči autobusu; řidičské oprávnění; školení řidiče; urban public transport; professional qualification; bus drivers; driver's license; driver training