Tvorba distanční opory k předmětu Informační systémy veřejné správy - Dřímal, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je zaměřena na tvorbu distanční opory k předmětu Informační systémy veřejné správy. Tento předmět je určen pro kombinovanou formu studia. Distanční e-learningový kurz je vytvořen na základě poskytnutých podkladů v rámci kapitoly Modelování podnikových procesů. V bakalářské práci je vysvětlen pojem e-learning, význam e-learningu, výhody a nevýhody e-learningu, technologická podpora e-learningu, forma textu pro distanční studium. Stěžejní část bakalářské práce tvoří kapitola Příprava distančního kurzu, kde je vytvořen e-learningový kurz v programech Autor a eXe.
The creating of distance support for the subject Information systems in public administration
Keywords: E-learning; e-learningové kurzy; distanční vzdělávání; eDoceo; MOODLE; Autor; eXe; Learning Management System; e-learning courses; distance learning