Návrh komunikačního a vizuálního stylu firmy respektující preference různých věkových kategorií - Dufková, Jana (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou marketingové komunikace, kde klade důraz především na specifika, která jsou daná věkem cílové skupiny zákazníků. Dále se práce zabývá vizuální identitou firmy. Práce analyzuje trendy marketingové komunikace, a to s ohledem na různé generace. Na základě toho pak v praktické části navrhuje vizuální a komunikační styl firmy. Součástí praktické části je dotazníkové šetření mapující preference jednotlivých generací v oblasti online komunikace, konkrétně pak v rámci komunikace s fotografem.
The design of the company's communication and visual style respecting the preferences of different age categories
Keywords: marketingová komunikace; generace; vizuální identita; logo; fotografové; marketing communication; generation; visual identity; logo; photographers