Organizace dopravy v klidu ve městě Český Krumlov - Bédi, Antonín (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce zkoumá organizaci dopravy v klidu ve městě Český Krumlov. Na základě analýzy současného stavu a posouzení stávající kapacity jsou navržená opatření pro optimalizaci dopravy v klidu ve vybraných městských částech. Navržená opatření jsou v poslední kapitole zhodnocena a doplněna cenovou kalkulací na jejich realizaci.
Analyses of stationary traffic organization in Český Krumlov
Keywords: Český Krumlov; doprava v klidu; parkování; parkoviště; parkovací stání; Český Krumlov; stationary traffic; parking; parking lot; parking space