Úloha interního auditu v procesu řízení jakosti ve společnosti VUOS, a. s. - Schönbeková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2005)
Tato práce se zaměřuje na význam, postavení a funkci interního auditu a auditu jakosti v současné společnosti. Hlavní pozornost je věnována rozboru a analýze procesu interní prověrky jakosti ve společnosti VUOS, a. s.
Keywords: interní audity; audit systému jakosti; auditoři; management jakosti; jakost výrobků; chemické technologie