Smlouva o dílo podle občanského a obchodního zákoníku České republiky - Zedníček, Zbyněk (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci pojednává o problematice smluv o dílo podle občanského a obchodního zákoníku České republiky.
Contract for work according to the civil code and the economic code of the Czech republic
Keywords: občanské právo; obchodní právo; smlouva o dílo; Česká Republika