Financování obce Bílá Třemešná - Bělina, Jan (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá problematikou hospodaření malé obce Bílá Třemešná. Ukazuje principy financování základního článku územní samosprávy a nvrhuje možné způsoby využití finančních prostředků v budoucnosti při realizaci potřeb občanů obce.
Financing of the municipality Bílá Třemešná
Keywords: obce; finance; financování obcí; Daně; rozpočty