Optimalizace materiálových pohybů a řízení zásob ve firmě nkt cables Vrchlabí k.s., v souvislosti s přechodem na informační systém SAP - Šulc, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zaměřuje na problematiku materiálových pohybů a řízení zásob ve firmě nkt cables Vrchlabí, v souvislosti s přechodem firmy na informační systém SAP. Zabývá se také analýzou a následnými návrhy řešení v oblasti chybných materiálových pohybů a inventarizace zásob nedokončené výroby, se zaměřením na využití informačního systému SAP.
Optimalization of supplies management and logistics flow in firm nkt cables Vrchlabí k.s., in contex of change over to information system SAP
Keywords: materiálové pohyby; Informační systémy; Řízení zásob; kusovníky materiálu; analýz inventura; supplies management; logistics flow; Information System; bill of material; Analysis; inventory