Hlavní aspekty regionální politiky Slovenska - Bartková, Daniela; Cintula, Karol (Univerzita Pardubice, 1999)
Regionalizace a regionální uspořádání Slovenska. Spolupráce mezi státními regionálními a samosprávními místními a regionálními orgány. Předpoklady rozvoje slovenských regiónů.
Keywords: Slovensko; Regionální politika; regiony; Rozvoj