Logistika dopravy směsného komunálního odpadu k energetickému využití ve spalovně společnosti SAKO Brno, a.s. - Lišková, Jolana (Univerzita Pardubice, 2004)
Návrh dopravy směsného komunálního odpadu do spalovny SAKO Brno, a.s. a používaná technika svozu.
The logistic of the mixed municipal waste transport for the energetical exploitation in the incinerator of SAKO Brno,a.s.
Keywords: Logistika; Kombinovaná doprava; komunální odpady