Onkolytická viroterapie se zaměřením na léčbu duktálního adenokarcinomu pankreatu - Kulyk, Veronika (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku nádorových onemocnění, jejich výskyt, průběh a léčbu. Práce také poskytuje stručný přehled o alternativním způsobu léčby rakoviny - onkolytické viroterapii. Zaměřuje se na duktální adenokarcinom pankreatu a využití viroterapie k jeho léčbě.
Oncolytic Virotherapy with the Focus to Pancreatic Ductal Adenocarcinoma Therapy
Keywords: onkolytická viroterapie; rakovina; duktální adenokarcinom pankreatu; slinivka břišní; oncolytic virotherapy; cancer; pancreatic ductal adenokarcinoma; pancreas