VMware a jeho využití v instituci veřejné správy - Bakrlík, David (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce popisuje využití virtualizace v rámci úřadu veřejné správy. Práce se však nevěnuje pouze tomuto tématu, ale jsou v ní představeny základní druhy virtualizace a virtuzualizačních platforem. Další informace jsou zaměřeny na návrh řešení, a jeho ekonomické zhodnocení.
VMware and its use in the institution of public administration
Keywords: Virtualizace; VMWare; vSphere; Magistrát města Pardubic; Virtualization; Municipality of Pardubice