Problematika bezpečnosti v oblasti kryptoměn - Pour, Aleš (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce bude sloužit k popisu fungování kryptoměn, jejich algoritmech a principech, bezpečnosti a bezpečnostními mechanismy s nimi spjatými. Dále pak k seznámení s ilegálními aktivitami, se kterými jsou kryptoměny spojovány.
Security issues in cryptocurrencies
Keywords: kryptoměny; bezpečnost; bitcoin; blockchain; cryptocurrency; security. bitcoin; blockchain