Studie dopravní obslužnosti obyvatelstva v části obvodu VÚSC České Budějovice - Ješeta, Jiří (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá analýzou současného stavu dopravní obslužnosti v části obvodu VÚSC České Budějovice, návrhem komerčního grafikonu a integrovaného dopravního systému.
The study of the transport service for the population in the part of district VÚSC České Budějovice
Keywords: Dopravní obslužnost; dopravní systémy; Kvalita; Veřejná doprava; železniční doprava; Integrace