Koncepce nemotorové dopravy ve Zlíně - Šoc, Martin (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá koncepcí nemotorové dopravy ve Zlíně. V první části se jedná o analýzu současného stavu nemotorové dopravy se zaměřením na infrastrukturu a chování chodců a cyklistů v provozu. Ve druhé části jsou navrhována infrastrukturální opatření ke zvýšení kvality nemotorové dopravy. Na závěr dochází ke zhodnocení navrhovaných opatření.
Conception of non-motorized transport in city of Zlín
Keywords: nemotorová doprava; pěší doprava; cyklistická doprava; infrastruktura; chodci; cyklisté; non-motorized transport; pedestrian transport; cycling transport; infrastructure; pedestrians; cyclists