Analýza personálních činností Českých drah s.o. - Vlášková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá analýzou současného stavu personálních činností ve státní organizaci České dráhy.
Analysis of personal activities in the Czech railways
Keywords: České dráhy; železniční doprava; personalistika; Analýza