Kapalinová chromatografie při vysoké teplotě - Dostálová, Eva (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá problematikou kapalinové chromatografie při vysoké teplotě a možností využití horké vody v kapalinové chromatografii.
High-temperature liquid chromatography
Keywords: kapalinová chromatografie, superkritická fluidní chromatografie, chromatografické kolony, detektor